• Bilder 2013
  • Projektarenan
  • För volontärer
  • Mänskliga Rättighetsdagarna i Umeå 2014
  • Beställ Programtidning
  • Praktisk information

Senaste nytt!

Praktik på Mänskliga Rättighetsdagarna

MR-dagarna, Mänskliga Rättighetsdagarna utlyser två praktikplatser för hösten 2014: En plats som programassistent och en plats med fokus på informationsarbete med t ex webb och trycksaksproduktion. Ett oerhört lärorikt och spännande arbete för dig … Läs mer »

Utställarplatser slutsålda rekordsnabbt!

Intresset för MR-dagarna i Umeå är enormt!  Våra monterpaket för utställartorgen släpptes för precis två veckor sen och från och med idag är de fullbokade. Jättekul tycker vi! För er som är intresserade av en monterplats men inte hunnit boka så … Läs mer »

Seminar on Ukraine – Democracy a Human Right

This Saturday, 22 March, The Swedish Forum for Human Rights will take part in hosting a seminar on the situation in Ukraine. The seminar will be hosted along with the Harald Edelstam Foundation, amongst others. The seminar will be a discussion on … Läs mer »

Kick-off Umeå 1

Röster för rättigheter – boka in Umeå i november!

Vi har ett spännande år framför oss: I Umeå pågår Kulturhuvudstadsåret för fullt och Mänskliga Rättighetsdagarna kommer att vara på plats i Folkets Hus den 13-15 november med ett program som innehåller en rad skärningspunkter mellan kultur och … Läs mer »

Nu är det dags att skicka in din seminarieidé

Vill du arrangera ett seminarium, ett kulturinslag eller en workshop på årets Mänskliga Rättighetsdagar? Då är det dags att planera det nu. Under rubriken Röster för Rättigheter kommer årets MR-dagar att titta närmare på mänskliga rättigheter och … Läs mer »

Till nyhetsarkivet »