För arrangörer & utställare

Mänskliga Rättighetsdagarna, MR-dagarna, är Nordens största mötesplats för praktiker, forskare, myndigheter, politiker och ideellt engagerade som arbetar med eller vill lära mer om mänskliga rättigheter. Syftet med arrangemanget är att öka kunskapen om mänskliga rättigheter och att lyfta dem högre upp på den politiska dagordningen. MR-dagarna är ett initiativ från civilsamhället och är ett icke-vinstdrivande projekt. Huvudman för MR-dagarna är föreningen Ordfront och civilsamhällesorganisationer utgör tillsammans huvudarrangörsgrupp för konferensen.

Mänskliga Rättighetsdagarna 2018 kommer att hållas vid Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm. Konferensens tema för 2018 är Rätten till ett liv fritt från våld

Du som vill arrangera seminarier, miniseminarier eller ha en monter på vårt utställartorg kan hitta programspecifik information på sidorna programarrangörerminiseminariearrangörer och utställare. Under Skicka in programförslag – så här gör du går det även att läsa mera om hur det går till att skicka programförslag.

Vi välkomnar nu dig som vill ansöka om medverkan i årets program att inkomma med förslag via detta formulär. Ansökan är öppen till och med den 1 april.

Frågor?
Hör av dig till info@mrdagarna.se så besvarar vi dina frågor så fort vi kan.