Priser

Biljettpriser till Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg 6-7 december

Vecka 28-31 har vi semesterstängt på kansliet, detta innebär att även biljettförsäljningen är stängd.
Du kan fortfarande nå oss på info(at)mrdagarna.se, men svar kan dröja lite längre än vanligt.

Nu släpper vi ett begränsat antal biljetter till rabatterat pris!
Till och med den 8 juli erbjuder vi 10 procents rabatt på ordinarie priser och hela 20 procents rabatt om du bokar en grupp på minst fem personer. Om du bokar nu får du även möjlighet att ta del av allt material i vår digitala plattform från arrangemanget i Uppsala. Biljetter med förmånliga priser till studenter, ungdomar under 20 år, arbetslösa och pensionärer kommer att släppas under hösten.

Bild på besökare under MR-dagarna

Foto: Evelina Rönnbäck

Priser (gäller 9 juni – 8 juli 2021)
Myndigheter & företag

2 dagar: 2475kr (2200kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)
1 dag: 1620kr (1440kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)

Ideella organisationer & lärare
2 dagar: 855kr (760kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)
1 dag: 675kr (600kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)

Boka din biljett HÄR!

Alla priser inkluderar möjligheten att se det digitala programmet från MR-dagarna i Uppsala i efterhand. Moms till kommer ej för någon av biljetterna. Erbjudandet gäller till och med den 8 juli 2021.

Bokningsvillkor: Köpta biljetter återbetalas ej. Du kan kostnadsfritt överlåta din biljett till annan person. Om arrangemanget ställs in av skäl som är utom MR-dagarnas/Föreningen Ordfronts kontroll sker ingen återbetalning. Om arrangemanget inte kan genomföras med anledning av begränsningar/restriktioner kopplade till Covid-19 kommer kan arrangemanget komma att genomföras  fysiskt men med mindre publik och flödesstyrning i kombination med fler digitala inslag, delas upp på fler platser, alternativt genomföras helt digitalt. Köpta biljetter gäller då för det arrangemang som är möjligt att genomföra.

Digitala Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala

Vill du ta del av det digitala programmet från arrangemanget i Uppsala som genomfördes 19-21 april? För bara 100 kr får du nu tillgång till vår digitala plattform med över 100 seminarier, ett 80-tal digitala utställningar och mycket mer!

Boka din biljett HÄR!

Det går ej att livechatta eller besöka mingelrum efter det att forumet har ägt rum. Materialet ligger uppe till den 20 juli.

Fri entré för skolklasser!
Vi erbjuder fri entré till digitala MR-dagarna i Uppsala för gymnasieklasser. Ni kan delta på två olika sätt; antingen kan du som lärare få en inloggning för gemensam visning i klassrummet, alternativt så kan varje elev få en egen inloggning för att på så vis själv kunna logga in i vår digitala plattform. Då krävs dock att varje elev registreras med namn och e-post.

För mer information om hur du gör för att ta del av detta erbjudande kontakta info@mrdagarna.se