Priser

Mänskliga Rättighetsdagarna drivs helt utan vinstintresse, men det kostar pengar att arrangera en konferens. Förutom att bjuda in särskilda medverkande ska lokaler hyras och informationsmaterial tryckas upp och distribueras. Vi vill förstås också att så många seminarier som möjligt tolkas till teckenspråk och strävar efter att det ska finnas hörselhjälpmedel på plats i lokalerna.
Arrangemanget har ingen stor enskild bidragsgivare utan är därför delvis beroende av biljettintäkter för att kunna gå runt.
Eftersom vi är måna om att så många som möjligt ska kunna besöka Mänskliga Rättighetsdagarna har vi helt fri entré till miniseminarier och utställningar. Sedan några år har vi också en dag där det är fri entré till allt seminarieprogram. Vi delar även ut ett antal fribiljetter till vissa grupper.

Priser:
Obs! Biljetten är personlig!
Myndigheter & företag, 2 dagar: 2 450 kr
Myndigheter & företag, 1 dag: 1 750 kr
Ideella organisationer, privatpersoner, lärare, 2 dagar: 950 kr
Ideella organisationer, privatpersoner, lärare, 1 dag: 750 kr
Studenter, arbetslösa, pensionärer samt ungdomar upp till 20 år 2 dagar: 290 kr
Studenter, arbetslösa, pensionärer samt ungdomar upp till 20 år 1 dag: 190 kr
Skolklass (bokas gruppvis, minimum 10 elever), 2 dagar: 200 kr/elev
Skolklass (bokas gruppvis, minimum 10 elever), 1 dag: 150 kr/elev

För att boka biljetter till skolklasser kommer det att finnas ett formulär här från våren 2017 som du kan ladda ner, fylla i och skicka till info@mrdagarna.se

Håll utkik efter våra boka-tidigt-rabatter och spara upp till 30%!

Fri entré:

  • Miniseminarier och utställningar alla dagar. Miniseminarierna äger rum på utställartorget och kräver ingen biljett. På utställartorget kan du möta ett 60-tal organisationer som arbetar med mänskliga rättigheter i praktiken.
  • Allt program under lördag 11 november.