Praktisk information

Tid och plats
Mänskliga Rättighetsdagarna 2018 genomförs den 15-17 november på Stockholmsmässan i Älsvjö, Stockholm.

Adress: Mässvägen 1 Älvsjö.

Biljetter
Mänskliga Rättighetsdagarna är uppdelade i två delar – den ena är kostnadsfri och den andra är avgiftsbelagd. För att få tillgång till de lite mer omfattande programpunkterna på MR-dagarna krävs det en biljett. Nu kan du köpa din biljett! Du kan också köpa biljetter i entrén på Stockholmsmässan under 15-17 november i mån av plats. Observera att biljetter inte ger någon garanterad plats på seminarier. Var ute i god tid och ha gärna ett andrahandsalternativ!

Du som har köpt en biljett till evenemanget har fått den via e-post. Skriv ut biljetten och ta med den till registreringsdisken. Har du inte fått biljetten eller om du inte hittar den så kontakta oss så skickar vi en ny.

I registreringsdisken på entréplan kan du hämta upp konferensmaterial, nyckelband samt en plastficka att lägga din biljett i. Bär biljetten om halsen, den är din entrébiljett in i seminarierummen.

Fri entré
För den som inte har köpt en biljett till MR-dagarna finns det fortfarande mycket att ta del av.
Registrera dig här för alla gratisdelar.
https://invitepeople.com/events/10996/

Utställartorg torsdag 15 november och fredag 16 november
Möt organisationer, myndigheter och företag som arbetar med mänskliga rättigheter i praktiken. Ta del av aktuella projekt och lär dig mer om hur du kan engagera dig.

Miniseminarier torsdag 15 november och fredag 16 november
Mindre scener med kortare debatter, samtal och kulturinslag.

Lördag 17 november
Allt program under lördagen 17 november kommer att vara kostnadsfritt att besöka. Se lördagens schema här.

Öppettider
Program i hörsalar:
Torsdag 15 november: 09.00-17.30
Fredag 16 november: 09.00-17.30
Lördag 17 november: 10.00-17:00

Utställningsytan:
Torsdag 15 november: 09.00-17.30 + mingel i delar av utställningen fram till 19:30
Fredag 16 november: 09.00-17.30
Lördag 17 november: 11.00-16.00

Programändringar
Programmet brukar erbjuda omkring hela 200 aktiviteter! Ifall en programpunkt ändras eller utgår hittar du sen vi en länk här.

Tips för dig som vill ha programmet lättillgängligt på din mobil – gå in på länken ovan och spara sidan på hemskärmen. När du köpt biljett till torsdag och/eller fredag kan du logga in via länken som du fått med din biljett. Där kan du även lägga in seminarier i din kalender och på så vis skapa ett personligt schema och nätverka med andra deltagare och medverkande. Kalenderverktyget är alltså bara ett hjälpmedel och innebär inte att du har en garanterad plats.

Mat och dryck
I konferensbiljetten ingår ingen mat, dryck eller fika.

Meny för lunchalternativ kommer.

Garderob
Jacka kostar 35kronor att hänga in.

Boende
Boende under Mänskliga Rättighetsdagarna 2018 bekostas av deltagare och besökare själva. Flera evenemang pågår i Stockholm samtidigt så se till att boka hotell eller vandrarhem i god tid!

Lokaler
Stockholmsmässan i Älvsjö.

Allergier
Vi ber er att undvika starka dofter som t.ex. parfym av hänsyn till dem av våra deltagare som är allergiker. Pälsdjur förutom ledarhundar får inte visats på området.

Kontakta oss
Om du har några andra frågor hänvisar vi dig i första hand till vanliga frågor. Om du inte hittar ditt svar där, eller vill komma i kontakt med oss som jobbar med Mänskliga Rättighetsdagarna, klicka här.