Boka monter på utställartorget!


Vill du medverka med en utställning på Mänskliga Rättighetsdagarna på Elmia i Jönköping den 9-11 november? Nu går det att boka en monter på utställartorget! Genom att ha en utställning här ges du och din organisation tillfälle att kommunicera ert budskap till tusentals personer engagerade i mänskliga rättigheter. På utställartorget kommer ett 80-tal civilsamhällesorganisationer, myndigheter och företag att visa upp sin verksamhet. Här kommer du som utställare att kunna möta politiker, tjänstemän, representanter för civilsamhället, studenter och en intresserad allmänhet. Det är fri entré till utställningarna, så utöver de besökare som förväntas lösa biljett kommer många fler att passera förbi.

Antalet utställarplatser är begränsade, så boka en monter så fort som möjligt, det är först till kvarn som gäller. Utställartorget är en uppskattad del av Mänskliga Rättighetsdagarna och montrarna brukar gå åt! För mer information om bokning, villkor och priser, se här!

Syntolkning: En bild som visar en del av Mänskliga Rättighetsdagarnas utställartorg på Svenska Mässan i Göteborg 2015. I förgrunden sitter några personer i en soffgrupp och bakom dem syns en rad med montrar där olika organisationer ställer ut. Foto: Evelina Rönnbäck

 

 

 

Speak Your Mind

*