Melody Farshin konferencier för Mänskliga Rättighetsdagarna!

Bild på Melody Farshin

Foto: Caroline Andersson

Nu kan vi stolt presentera att komikern och författaren med ett hjärta för rättvisefrågor, Melody Farshin, kommer att vara konferencier under forumet.

Med sin humor vill hon inkludera, diskutera och belysa med inspiration från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga scenen kommer Melody att guida oss genom programmet i Kongresshallen.

– Det är en ära att få vara del utav så viktiga dagar och ännu mer som konferencier såklart. Jag ser fram emot detta och hoppas på att alla får ta del utav lärorika dagar, säger Melody Farshin.

Sedan några år tillbaka kan vi se en negativ trend för demokratin globalt, något som också förstärkts ytterligare av Coronapandemin. Under dagarna så kan besökarna ta del av över 130 seminarier som på olika sätt berör temat Demokrati + mänskliga rättigheter = sant!

– Temat för årets konferens är intressant och skapar absolut en grund för debatt och filosoferande. Jag hoppas att vi har en bredd av både besökare och medverkande så att vi kan samla samtliga perspektiv och tankesätt, säger Melody Farshin.

Speak Your Mind

*