Nu kan du äntligen boka din biljett till Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg

 

Mänskliga Rättighetsdagarna 6-7 december i Göteborg

Årets andra upplaga av Mänskliga Rättighetsdagarna närmar sig med stormsteg och kommer att gå av stapeln 6-7 december på Svenska Mässan i Göteborg. Vi släpper nu ett begränsat antal biljetter till rabatterat pris – passa på att säkra din biljett redan innan sommaren!
Temat för konferensen är ”Demokrati + mänskliga rättigheter = sant!”, det kommer att bli två dagar späckade med spännande seminarier, utställningar och mycket mer! Säkra din plats på MR-dagarna innan sommaren och ta del av vår boka-tidigt-rabatt. Till och med 8 juli erbjuder vi 10% rabatt på ordinarie priser och hela 20% rabatt om du bokar för en grupp på minst fem personer. Om du bokar senast 8 juli ingår även en biljett till vår digitala plattform från arrangemanget i Uppsala (värde 100kr). Läs mer och boka HÄR!

Biljetter med förmånliga priser till studenter, ungdomar under 20 år, arbetslösa och pensionärer kommer att släppas under hösten.

Digitala Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala – nu endast 100kr!
Dessutom sänker vi nu priset på biljetterna för det digitala programmet från arrangemanget i Uppsala som genomfördes 19-21 april rejält. För bara 100 kr får du nu tillgång till vår digitala plattform med över 100 seminarier, ett 80-tal digitala utställningar med mera! Materialet ligger uppe till 20 juli.

Köp biljett för tillgång till digitala Mänskliga Rättighetsdagarna HÄR!

Planering av MR-dagarna med anledning av Covid-19
Med anledning av den alltjämt pågående pandemin så finns det vissa osäkerheter i hur formerna för genomförandet av MR-dagarna kommer att se ut. Folkhälsomyndighetens senaste prognos är att samhället i stort kan återgå till ett normalläge i september 2021 och även regeringen har aviserat att deltagarbegränsningar för allmänna sammankomster bör kunna tas bort i början av hösten. Det gör att vi vågar tro på att kunna ses i december. Samtidigt är vi ödmjuka inför att prognoser kan komma att ändras och att restriktioner kanske inte lättas så snabbt som vi hoppas.

Utifrån den information som getts från regeringen om öppningen av Sverige ser det i dagsläget ut som att MR-dagarna kan genomföras i stort sett som vanligt. Vi följer självklart utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer eller regeringsbeslut och restriktioner införda i lag. Om restriktioner kring publikt deltagande kvarstår/införs med anledning av Covid-19 kan arrangemanget  komma att genomföras  fysiskt men med mindre publik och flödesstyrning i kombination med fler digitala inslag, delas upp på fler platser, alternativt genomföras helt digitalt. Köpta biljetter gäller då för det arrangemang som är möjligt att genomföra.

Speak Your Mind

*