Nu släpper vi ytterligare biljetter till Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg!

Vi släpper nu ytterligare ett begränsat antal biljetter till MR-dagarna i Göteborg – passa på att säkra din plats! Om du bokar senast 15 september får du dessutom rabatterat pris; vi erbjuder 10 procents rabatt på ordinarie priser, och hela 20 procents rabatt om du bokar en grupp på minst fem personer. Läs mer och boka HÄR! 

Observera att biljetter i kategorierna privatpersoner, studenter/arbetslösa/pensionärer samt skolklasser släpps senare under hösten (i mån av plats beroende på hur gällande restriktioner ser ut).

Planering av MR-dagarna med anledning av Covid-19

Med anledning av den alltjämt pågående pandemin så finns det vissa osäkerheter i hur formerna för genomförandet av MR-dagarna kommer att se ut. Folkhälsomyndighetens senaste prognos är att samhället i stort kan återgå till ett normalläge i september 2021 och även regeringen har aviserat att deltagarbegränsningar för allmänna sammankomster bör kunna tas bort i början av hösten. Det gör att vi vågar tro på att kunna ses i december. Samtidigt är vi ödmjuka inför att prognoser kan komma att ändras och att restriktioner kanske inte lättas så snabbt som vi hoppas.

Utifrån den information som getts från regeringen om öppningen av Sverige ser det i dagsläget ut som att MR-dagarna kan genomföras i stort sett som vanligt. Vi följer självklart utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer eller regeringsbeslut och restriktioner införda i lag. Om restriktioner kring publikt deltagande kvarstår/införs med anledning av Covid-19 kan arrangemanget komma att genomföras fysiskt men med mindre publik och flödesstyrning i kombination med fler digitala inslag, delas upp på fler platser, alternativt genomföras helt digitalt. Köpta biljetter gäller då för det arrangemang som är möjligt att genomföra.

Om MR dagarna

Speak Your Mind

*