Nu släpps biljetterna till digitala MR-dagarna i Uppsala, 19-21 april!

Nu nylanseras biljetterna till digitala MR-dagarna i Uppsala, till förmånliga priser  boka din biljett idag! Vill du ha tips om vilka seminarier som passar just dig? Eller vill du veta hur programschemat ser ut? Det och mycket mer hittar du i vår digitala programtidning som finns ute nu!
Nu kan du boka din biljett till MR-dagarna som kommer äga rum digitalt den 19-21 april. Biljetten ger dig möjlighet att ta del av över 100 programpunkter, se både livesända och förinspelade seminarier, chatta live med utställare och föreläsare samt få tillgång till det digitala utställartorget där du kan nätverka med organisationer och ta del av deras digitala material. Biljetterna till de digitala MR-dagarna ger dig även tillgång till att se inspelade program i hela tre månader efter forumet har ägt rum – perfekt för dig som har svårt att välja eller vill se om ett seminarie!

Boka din biljett HÄR!

Fri entré för skolklasser!
Fri entré för skolklasser! För att nå ut till fler erbjuder vi fri entré för gymnasieklasser till MR-dagarna i Uppsalas digitala program. Ni kan delta på två olika sätt; antingen kan du som lärare få en inloggning för gemensam visning i klassrummet, alternativt så kan varje elev få en egen inloggning för att på så vis själv kunna logga in i vår digitala plattform, ta del seminarier, interagera med utställare m.m. Då krävs dock att varje elev registreras med namn och e-post.

För mer information om hur du gör för att ta del av detta erbjudande kontakta info@mrdagarna.se

Nu lanseras programtidningen – läs den digitalt idag!
Leilani Farha, Richard Wilkinson och Josette Bushell-Mingo är några av de som kommer att medverka den 19-21 april. Är du nyfiken på att veta mer om talare, hur schemat för seminarierna ser ut eller vilka organisationer som finns på plats på utställartorget? Vår digitala programtidning är full med intervjuer, tips och information om forumet i april.

Läs programtidningen HÄR!

Se seminarier, nätverka och besök utställartorget – (nästan) som vanligt!
Mycket kommer att vara annorlunda på de digitala MR-dagarna i Uppsala, men ambitionen är att du som besökare ska känna igen dig! Precis som vanligt erbjuder vi årets främsta tillfälle för dig som vill ha fortbildning i mänskliga rättigheter. Du kommer att kunna nätverka med organisationer och myndigheter, ta del av ett brett programutbud, livechatta med över 70 utställare och kolla på både live- och förinspelade program.

Vår digitala plattform bjuder in till nya möjligheter, samtalen kommer vara tillgängliga under en längre tid. Du behöver inte tänka på schemakrockar eller hur du ska hinna jäkta mellan olika lokaler. Du som hade haft svårt att ta dig till Uppsala kan delta från din hemort. Tillsammans gör vi de digitala Mänskliga Rättighetsdagarna till samma viktiga arena för erfarenhetsutbyten, ny kunskap och ny energi i vårt fortsatta arbete!

 

 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind

*