Nu släpps biljetterna

Nu släpps biljetterna till Mänskliga Rättighetsdagarna som äger rum 14-16 november på Konsert & Kongress i Linköping. I samband med det lanseras också årets temabild och Maj Lis Jonsson från föreningen Tantpatrullen är modell. 

Maj Lis Jonsson är aktiv i föreningen Tantpatrullen, som kämpar för bättre pensioner för äldre kvinnor. I år tycker hon att temat för MR-dagarna passar extra bra för att uppmärksamma föreningens frågor.

– Det är absolut så att rätten till hälsa väldigt lätt kan kopplas till det vi kämpar för i Tantpatrullen. Att ha en låg pension påverkar kvinnors hälsa otroligt mycket. Bara det att ständigt ha en oro över hur man ska klara sig och snåla på allt som skulle göra att livet vore mycket roligare och bättre, säger Maj Lis.

Tantpatrullen är en av många organisationer som kommer att medverka på MR-dagarna i höst. Under temat ”Rätten till hälsa” arrangeras runt 150 programpunkter och över 80 organisationer kommer att finnas på plats på utställartorget.

Arbetet med programmet är i full gång och i juni lanseras det i sin helhet. Men redan nu släpps biljetterna till forumet, som kan köpas rabatterat fram till sista juni.

Köp dina biljetter här! 

Se filmen från årets temafotografering:

Speak Your Mind

*