Praktisk info

Mänskliga Rättighetsdagarna äger rum 19-21 april 2021 och kommer att genomföras som ett helt digitalt arrangemang. Temat för forumet är ”Mänskliga Rättigheter – en fråga om var du bor?”

Observera att formerna för vår digitala plattform är under utveckling. Program och utställningar kommer att flytta in i en digital plattform där du som besökare kommer att kunna ta del av seminarier både live och förinspelat, gå runt på ett digitalt utställartorg samt nätverka via video- och textchatt med medverkande i programmet, utställare och andra besökare.

Program
Programmet för Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala genomförs med över 100 seminarier. Här kan du ta del av programmet som helhet. 

Biljetter
Mänskliga Rättighetsdagarna är uppdelade i två delar – den ena är kostnadsfri och den andra är avgiftsbelagd. För att få tillgång till de längre programpunkterna på MR-dagarna krävs det en biljett. På grund av det osäkra läget kopplat till Coronapandemin och begränsningarna av allmänna sammankomster så är biljettförsäljningen till Mänskliga Rättighetsdagarna i nuläget pausad. Vi kommer att öppna upp biljettförsäljningen igen i början av 2021 med nya förmånliga rabatter.

Programändringar
Programmet innehåller över 150 aktiviteter. Programmet för MR-dagarna presenterades på webben i juni – här får du de senaste uppdateringarna kring medverkande, innehåll och eventuella ändringar.

Tips för dig som vill ha programmet lättillgängligt på din mobil – gå in på seminarieprogrammet på mobilen och spara sidan på hemskärmen. När du köpt biljett till tisdag och/eller onsdag kan du logga in via länken som du fått med din biljett. Där kan du även lägga in seminarier i din kalender och på så vis skapa ett personligt schema och nätverka med andra deltagare och medverkande.

Kontakta oss
Om du har några andra frågor hänvisar vi dig i första hand till vanliga frågor. Om du inte hittar ditt svar där, eller vill komma i kontakt med oss som jobbar med Mänskliga Rättighetsdagarna, klicka här