Praktiskt

Tid och plats
Mänskliga Rättighetsdagarna 2019 genomförs den 14-16 november på Linköping Konsert & Kongress.

Adress: Konsistoriegatan 7, Linköping

Biljetter
Mänskliga Rättighetsdagarna är uppdelade i två delar – den ena är kostnadsfri och den andra är avgiftsbelagd. För att få tillgång till de längre programpunkterna på MR-dagarna krävs det en biljett. Här kan du köpa din biljett! Du kan också köpa biljetter i entrén på Konsert & Kongress under 14-16 november i mån av plats. Observera att biljetter inte ger någon garanterad plats på seminarier utan först till kvarn gäller för samtliga programpunkter. Var ute i god tid och ha gärna ett andrahandsalternativ!

Du som har köpt en biljett till evenemanget har fått den via e-post. Skriv ut biljetten och ta med den till registreringsdisken. Har du inte fått biljetten eller om du inte hittar den så kontakta oss så skickar vi en ny.

I registreringsdisken på entréplan kan du hämta upp konferensmaterial, nyckelband samt en plastficka att lägga din biljett i. Bär biljetten om halsen, den är din entrébiljett in i seminarierummen.

Fri entré
För den som inte har köpt en biljett till MR-dagarna finns det fortfarande mycket att ta del av. Observera att du som besöker det kostnadsfria programmet ändå ska registrera dig. Du måste registrera dig av säkerhetsskäl och för att vi ska kunna nå dig med viktig information i samband med arrangemanget. Registrering kan göras här eller på plats på Konsert & Kongress.

Utställartorg torsdag 14 november och fredag 15 november
Möt organisationer, myndigheter och företag som arbetar med mänskliga rättigheter i praktiken. Ta del av aktuella projekt och lär dig mer om hur du kan engagera dig.

Miniseminarier torsdag 14 november och fredag 15 november
Mindre scener med kortare debatter, samtal och kulturinslag.

Lördag 16 november
Allt program under lördagen 16 november kommer att vara kostnadsfritt att besöka.

Öppettider
Registreringen öppnar:

Torsdag 14 november: 08.00
Fredag 15 november: 08.30
Lördag 16 november: 09.30

Program:
Torsdag 14 november: 09.00-17.30
Fredag 15 november: 09.00-16.00
Lördag 16 november: 10.00-16.45

Utställningsytan:
Torsdag 14 november: 09.00-17.30
Fredag 15 november: 09.00-16.00
Lördag 16 november: 09.30-16.00

Programändringar
Programmet innehåller över 150 aktiviteter, en del kan därför ha tillkommit eller ändrats sedan programtidningen trycktes. Se seminarieprogrammet på webben för att få de senaste uppdateringarna kring medverkande, innehåll och eventuella ändringar.

Mat och dryck
I konferensbiljetten ingår ingen mat, dryck eller fika. Du kommer att kunna köpa lunch och fika i Bistron på Konsert & Kongress men vi uppmanar dig att förköpa dina lunchbiljetter redan nu – detta både för att minska köbildning och för att minska matsvinnet. Mänskliga Rättighetsdagarna har av hållbarhetsskäl en vegetarisk profil och allt kaffe är ekologiskt och rättvisemärkt. Lunchen serveras mellan 12.00-14.00 i lokalen Backstage.
Här kan du förköpa lunch till evenemanget 

Garderob
Det kommer finnas bemannade garderober att tillgå på plats.

Boende
Boende under Mänskliga Rättighetsdagarna 2019 bekostas av deltagare och besökare själva. Mänskliga Rättighetsdagarna kan dock i samarbete med flera hotell i Linköping erbjuda förmånliga priser om ni bokar med våra rabattkoder. Se mer och boka.

Allergier
Vi ber er att undvika starka dofter som t.ex. parfym av hänsyn till dem av våra deltagare som är allergiker. Pälsdjur förutom ledarhundar får inte visats på området.

Tillgänglighet
MR-dagarna strävar efter att vara en tillgänglig konferens och arbetar kontinuerligt för att nå detta mål. Här kan du läsa mer om vårt tillgänglighetsarbete.

Kontakta oss
Vid frågor vänligen kontakta info(at)mrdagarna.se