Sök praktik hos oss

 

Mänskliga Rättighetsdagarna, MR-dagarna, utlyser en praktikplats för hösten 2019. Ett oerhört lärorikt och spännande arbete för dig som är intresserad av att arbeta med informationsarbete om mänskliga rättigheter.

Ditt huvudansvar kommer att vara att arbeta med 2019 och 2020 års seminarieprogram. För 2019 kommer du att slutföra årets program genom att ha kontakt med olika programarrangörer, samordna och stödja dem i upplägg och planering av programmet. Dessutom kommer du att ansvara för att praktiska saker som teknisk utrustning och annat finns på rätt plats vid rätt tillfälle. För 2020 kommer du bl.a. att göra research om intressanta teman och talare.

Ett perfekt arbete för dig som vill utveckla ditt nätverk i MR-Sverige, söka upp de mest aktuella och brännande MR-frågorna i Sverige och globalt samt vara med och utveckla en intressant och nytänkande programverksamhet. Du kommer även att ha visst ansvar för att arbeta med informationsspridning till MR-dagarnas olika målgrupper via projektets hemsida, sociala medier, nyhetsbrev etc.

Låter det spännande? Läs mer om hur du gör din ansökan här!

Speak Your Mind

*