Torsdagsmingel med Familjen Kaos

Föreningen Settings bjuder tillsammans med Mänskliga Rättighetsdagarna in till after-work mingel vid stora scen på utställartorget under MR-dagarna.

Alla besökare är välkomna och på scen bjuds det på spännande möten mellan konst och aktivism. Skådespelaren Robert Fux är konferencier och Familjen Kaos med Bianca och Tiffany Kronlöf samt Thom Gisslén bjuder på musik, stand-up och snabba svängar!  Det kommer också att finnas en bar där du kan köpa vin, öl och alkoholfria alternativ.

Familjen Kaos är kända från den prisbelönta SVT humorserien ”Full patte” och som skaparna bakom Riksteaterns bäst säljande föreställning under hösten 2016 ; “Slå pattarna i taket”. Som grupp visar de upp en politisk satir med en tydlig feministisk ton som jobbar aktivt med att spegla samhällsdebatten.

Robert Fux är skådespelare, utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm.  Han tillhör Kulturhuset Stadsteaterns fasta ensemble och har medverkat i ett flertal monologföreställningar. Utöver skådespelare har han också många uppdrag som konferencier.

Välkommen till Stora scen torsdag 15/11 kl 16:30-18:30!

Speak Your Mind

*