Praktisk information

Tid och Plats

Mänskliga Rättighetsdagarna 2017 genomförs den 9-11 november på Elmia i Jönköping.

Registreringen öppnar 08.30

Program torsdag: 09.30-18.10
Program fredag: 09.00-18.10
Program lördag: 10.00-16.45

Adress: Elmiavägen 15. Hitta till Elmia!

Biljetter

Mänskliga Rättighetsdagarna är uppdelade i två delar – den ena är gratis och den andra är kostnadsbelagd. För att få tillgång till de lite mer omfattande programpunkterna på MR-dagarna krävs det en biljett. Köp din biljett här!
Du kan också köpa biljetter i entrén på Elmia i mån av plats. Observera att biljetter inte ger någon garanterad plats på seminarier. Var ute i god tid och ha gärna ett andrahandsalternativ!

För information om eventuella fribiljetter för arrangörer, se under respektive flik: programarrangörer, miniseminariearrangörer, utställare.

Fri entré
För den som inte har köpt en biljett till MR-dagarna finns det fortfarande mycket att ta del av.

Lördag 11 november
Allt program under lördagen 11 november kommer att vara kostnadsfritt att besöka om du förhandsregistrerat dig via hemsidan senast fredag 10 november, annars tillkommer en avgift på 50 kronor i dörren.

Utställartorg
Möt organisationer, myndigheter och företag som arbetar med mänskliga rättigheter i praktiken. Ta del av aktuella projekt och lär dig mer om hur du kan engagera dig.

Miniseminarier
Mindre scener med kortare debatter, samtal och kulturinslag.

Lunch
Lunch och kaffe ingår inte i biljetten men kommer att finnas att köpa på plats!

Boende
Boende under Mänskliga Rättighetsdagarna 2017 bekostas av deltagare och besökare själva. Flera evenemang pågår i Jönköping samtidigt så se till att boka hotell eller vandrarhem i god tid! Här finns en samlad lista på förslag på var du kan boka ditt boende under 9-11 november.

Kontakta oss

Om du har några andra frågor hänvisar vi dig i första hand till vanliga frågor. Om du inte hittar ditt svar där, eller vill komma i kontakt med oss som jobbar med Mänskliga Rättighetsdagarna, klicka här.