Välkommen på inspirationsträff om årets Mänskliga Rättighetsdagar!

Nu är det dags att planera ditt och din organisations deltagande under Mänskliga Rättighetsdagarna 2015, som går av stapeln den 9-10 november i Göteborg. Under rubriken Tillsammans mot rasism. För allas lika värde lokalt och globalt kommer vi att granska rasismen i Sverige och globalt och diskutera idéer och metoder för att motverka den. Det sker genom samtal, debatt och workshops och med hjälp av kulturinslag som musik och teater. Programmet kommer också att innehålla en bredd av andra rättighetsfrågor. MR-Liten-banner-vit-staende-195x2512

Programmet för Mänskliga Rättighetsdagarna 2015 är i utvecklingsfasen och med en inspirationsträff måndag den 9 februari (Stockholm) och onsdag den 18 februari (Göteborg) vill vi både inspirera till medverkan och ta del av era idéer.

Ta med er era tankar kring vad ni vill göra under Mänskliga Rättighetsdagarna. Möt andra människor och organisationer som vill delta vid årets forum. Hitta samarbetspartners som ni vill samverka med. Tipsa oss om talare ni önskar att vi bjuder in!

Vid detta inspirationsmöte kommer ni att få information om förutsättningarna för att delta med program och utställning samt hur arbetet med programutvecklingen kommer att se ut. Du som vill vara volontär får också kort information om detta.

Informationsmötet i Göteborg sker vid två tillfällen samma dag, klockan 14.00-16.00 samt klockan 17.00-19.00, så att så många som möjligt kan komma.

Hjärtligt välkomna!

STOCKHOLM
När: Måndag den 9 februari
Tid: 16.00-18.00
Plats
: Sensus Möte, Klara Södra Kyrkogata 1
OSA senast den 4 februari till: caroline.matsson@mrdagarna.se och skriv att du kommer till mötet i Stockholm.

GÖTEBORG
När:
Onsdag den 18 februari
Tid: 14.00-16.00 och 17.00-19.00
Plats
: Världskulturmuseet, Södra Vägen 54
OSA senast den 11 februari till: caroline.matsson@mrdagarna.se och skriv att du kommer till mötet i Göteborg samt om du vill delta vid det tidiga eller sena mötet.

 

Speak Your Mind

*