Välkommen till stormöte inför MR-dagarna i Örebro!

Den 17-18 november 2022 arrangerar vi Mänskliga Rättighetsdagarna på Conventum i Örebro. Nu bjuder vi in din organisation till ett dialogmöte om årets arrangemang, där vi diskuterar årets tema och hur programprocessen går till. Vi vill träffa dig som representerar en civilsamhällesorganisation i Örebro med omnejd för att lyssna in önskemål och idéer om hur vi kan göra Mänskliga Rättighetsdagarna 2022 så bra som möjligt. Det övergripande temat för Mänskliga Rättighetsdagarna i Örebro är Rätten till ett liv i trygghet och säkerhet

Vi hoppas att du som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med frågor kring mänskliga rättigheter – i idrottsföreningen, kvinnojouren, studieförbundet, aktivistgruppen eller var du än befinner dig – vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper så att vi kan bygga ett gediget och relevant program.

Vi ses den 24 februari på Zoom, antingen 14:00-15:00 eller 17:30-18:30!
 
Anmäl dig senast 22 februari genom att maila info@mrdagarna.se. Meddela namn, vilken organisation/nätverk/rörelse du företräder samt vilken av tiderna som du vill delta. Meddela också om du har några tillgänglighetsbehov.

Speak Your Mind

*