Vi ses i Malmö 2016!

57Tva_volantare

Hur kan vi tillämpa ett rättighetsperspektiv i vardagen, i skolan, vården och på arbetsplatsen? Det är något som Mänskliga Rättighetsdagarna kommer att fokusera på 2016. Konferensen äger rum i Malmö den 17-19 november och planeringen är redan igång. Vi kommer att ta emot programförslag under början av året – håll utkik här på hemsidan!

Om du har frågor och idéer redan nu går det bra att kontakta oss på info@mrdagarna.se. För dig som befinner dig i Skåneregionen och vill vara delaktig i programprocessen – hör gärna av dig!

Missade du några av årets seminarier? Vill du se dem i efterhand? Alla föreläsningar, debatter och samtal som ägde rum i Kongresshallen och i salen K2 på Svenska Mässan spelades in och finns publicerade här på hemsidan, ta gärna en titt där. Bland filmade seminarier finns till exempel invigningspanelen där den sydafrikanska domaren Navi Pillay, FN:s tidigare högkommissarie för mänskliga rättigheter, samtalar med Morten Kjaerum från Raoul Wallenberg Institutet om hur ett rättighetsperspektiv kan användas för att motverka rasism.

Hoppas att vi ses i år!

På bilden syns Anna Eken och Kristin Andersson som arbetade som volontärer 2015. Foto: Evelina Rönnbäck

Speak Your Mind

*